Puškarstvo Špendal je sinonim za ročno in po meri izdelane puške z visokokakovostnim delovanjem in izdelanim zaključkom. Za puške Špendal se odločajo zahtevni kupci z visokimi pričakovanji, ki želijo imeti puško, povsem prilagojeno njihovim osebnim potrebam. Visokokakovostne ročno izdelane puške lahko nastanejo le kot rezultat znanja, izkušenj, strasti in predanosti, ki jih imamo v Puškarstvu Špendal več kot dovolj.

Puškarstva sem se naučil v avstrijskem mestu Borovlje, ki je po vsem svetu znano po izdelovanju pušk. Moderne tehnološke procese združujem z ročnim delom in tako ustvarim funkcionalno umetnost v obliki lovskih pušk. Čas, ki ga vložim v izdelavo, uravnotežim z visokokakovostnimi materiali in polizdelki, kot so natančno izdelane cevi in skrbno izbrana kopita iz orehovega lesa.

Elegantne in okusne gravure dajejo puškam osebni pečat. Kupci se lahko odločijo za osebno gravuro na svoji puški, ki bo tako postala del dragocene družinske dediščine. Vse moje ročno izdelane puške imajo garancijo, ki velja do konca življenja kupca, moj pravi namen pa je, da preživijo skozi generacije.

Tudi sam sem odgovoren lovec, ki ga navdušuje lovska oprema. Strankam zato lahko profesionalno svetujem, katera puška bi najbolj ustrezala njihovim potrebam. Na prvo mesto postavljam »doživljenjske kupce« in več kot 90 % kupcev se po prvem nakupu vrne zaradi kakovosti mojega dela.

Stranke prepoznajo moje poglobljeno znanje o puškarstvu in se name obrnejo s popravili, posodobitvami, nameščanjem merilnih naprav ali pa samo s preverjanjem umerjenosti puške.

V trgovini lahko lovca založim z vsem, kar potrebuje, od serijskih pušk, streliva in oblek do vseh preostalih pripomočkov za streljanje, ki vam pridejo na misel. Moj cilj je razumeti potrebe lovcev in jih navdušiti z najboljšimi izdelki in storitvami.